Sterretjes geven

Heb jij m’n boek Wat Wij Niet Zagen al gelezen? Ik ben altijd benieuwd wat je ervan vindt! Ook kan je een review achterlaten op Hebban.nl of Goodreads.com. Lezers doen daar vaak inspiratie op voor een nieuw boek. De reviews op de afbeelding heb ik daar ook vanaf geplukt.

Je kunt een hele review schrijven, maar ook alleen een beoordeling met sterretjes🌟 geven. Super leuk als je de moeite wil nemen en dan is mijn dank natuurlijk groot! En als je er geen zin in hebt, dan is dat ook prima natuurlijk😉.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s