Nationale voorleesdagen!

De Nationale Voorleesdagen zijn deze week en volgende week! Een uitgelezen kans om mooie boeken uit te zoeken om voor te lezen aan je kids, nichtjes of neefjes. Maar ook gewoon aan je oma, opa, vriend of vriendin als die dat ook leuk vindenūüôā. Er is ook een prentenboek uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar. Dat is Maximiliaan Modderman geeft een feestje¬†geschreven¬†door Joukje Akveld en ge√Įllustreerd door Jan Jutte. Ik heb de neiging om die ook aan te schaffen, maar we hebben al z√≥veel boeken, ook voor m’n kinderen dat ik het deze keer even oversla.

Ik ben op dit moment wel een boek aan het voorlezen aan zowel dochter als zoon: Abeltje. En die valt goed in de smaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s