Op naar de 20.000 woorden

De ene dag is het op de bank in de woonkamer (omdat het daar lekker warm is), soms is het op zolder aan het verstelbare bureau (maar daar zit ik meestal alleen met een freelance opdracht en niet als ik schrijf eigenlijk…).

Vandaag is het op m’n slaapkamer, onder m’n 4-seizoenendekbed Thermosfles op de kast voor m’n kopjes thee. Ik tik vandaag aan de 20.000 woorden voor een New Adult/Feelgood verhaal. Het is een beetje een vreemde doelstelling, denk ik weleens, om woorden te tellen. Maar ik zie het veel schrijvers doen en het is een tastbare en effectieve manier om echt verder te komen.

Happy workday😉💻.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s