Een hint in de cover

Mijn boek is nu alweer meer dan drie maanden uit. En daar ben ik natuurlijk heel blij mee en trots op.

Oorspronkelijk — toen ik nog niet wist dat mijn boek uitgegeven zou worden — had ik een andere cover. Ik zoek namelijk vaak eerst afbeeldingen op, om een gevoel te krijgen bij de sfeer die ik wil beschrijven. En die cover gaf naar mijn idee precies de sfeer weer van het verhaal. Op basis daarvan beschreef ik ook één van de personages.
Toen mijn boek wel uitgegeven werd, was ik bijna geneigd om die cover aan de uitgever voor te stellen, maar had het toch maar aan hen overgelaten. Want dat is hun afdeling natuurlijk :-). En daar kwam uiteindelijk — in samenwerking — deze cover uit en die vond ik heel mooi gelukt. Deze vind ik eerlijk gezegd ook meer de lading dekken dan mijn oorspronkelijke afbeelding.

En weet je wat ik er ook zo leuk aan vind? Dat daar een hint in verborgen zit over het verhaal. Zie jij wat die hint is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s