Deze maand Nederland Leest

November is de maand van Nederland Leest! Een maand waarin het CPNB het lezen van boeken wil bevorderen. Daarom kun je weer een gratis boek afhalen bij de bieb. Dit jaar is dit ‘Mevrouw, mijn moeder’ van Yvonne Keuls. Heb jij dit al gelezen? Ik nog niet. Ik heb wel ooit Indische Tantes van haar gelezen. Als Indo vond ik dit echt hilarisch.

Als je nog inspiratie op wilt doen: ik heb ook een leuk boek voor jongeren geschreven 😊. ‘Wat Wij Niet Zagen’ heet ie. Heb je die al gelezen? Dan hoor ik graag wat je ervan vond!

Zelf zit ik nu middenin ‘De Laatste Zet’ van Jennifer Lynn Barnes. Dit laatste deel komt naar mening wat trager op gang dan de vorige twee, maar ik begin er nu echt weer in te komen. Wat ik er van vond vertel ik een andere keer! Als ik ‘m al uit heb natuurlijk.

Waar ben jij momenteel in bezig? En is het wat of is het niks? 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s