Ik ga weer schrijven!

Gisteren was de laatste dag van m’n freelance opdracht. Ik heb een jaar bij de ANWB gewerkt en draaide mee in een marketingteam. Ik heb er van alles geleerd over connected services en rijhulpsystemen en heb mooie klantverhalen mogen schrijven van de ANWB Alarmcentrale.

Gisteren sloot ik m’n laptop af en was het klaar. En dat is toch altijd een beetje gek. Want ik krijg altijd hart voor de zaak gedurende de tijd. Sommige dingen rond je af, maar andere niet en dat is dan ineens niet meer je verantwoordelijkheid. Dat moet ik dan toch even loslaten.

Tegelijkertijd heb ik ook weer veel zin in de komende tijd! Ik heb met de opdracht weer een spaarpotje opgebouwd en zo de ruimte gemaakt om me de komende maanden/het komende jaar weer volledig te richten op het schrijven.

Ik focus me nu op twee nieuwe verhalen en ben inmiddels begonnen met één van de twee. Daar vertel ik binnenkort meer over! Het wordt denk ik iets van een combinatie van ya en feelgood.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s