M’n boek is gelanceerd

Afgelopen vrijdag had ik m’n boekpresentatie voor ‘Wat Wij Niet Zagen’. Van tevoren was ik best gespannen, want in the spotlight staan is niet m’n favoriete bezigheid 😊. Maar meestal moet ik dan een soort knop omzetten en verdwijnt dat gevoel.

Ik had met de uitgever iets voorbereid voor de presentatie, maar op het laatste moment kwamen YA schrijvers Arienne Bolt en Susanne Koster – uit (ongeveer) dezelfde buurt als ik – de winkel binnen en vertelden dat zij me gingen interviewen. Ontzettend leuk, want dat maakte de presentatie heel spontaan! Er was slechts één vraag waar ik geen antwoord op wist – en nog steeds niet eigenlijk.. (welke schrijver, dood of levend, zou je een vraag willen stellen)

Dank aan alle lieve mensen die kwamen, dank aan Boekhandel van Noord dat we jullie winkel even mochten lenen en dank aan Novel Rebels voor alle goede zorgen!

Op de foto’s zie je het interview, lees ik een stukje voor en signeer ik een aantal boeken.  

Nu is mijn boek echt gelanceerd! Uiteraard kun je het boek nog steeds op de bekende (online) plekken aanschaffen en nu kun je ook een (gesigneerd!) exemplaar aanschaffen in Boekhandel van Noord!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s