3PAK gratis af te halen

Deze vrijdag 16 september begint de Boekenweek van Jongeren! Een uitgesproken excuus om heul veel boeken aan te schaffen 😉. Daarbij kun je gratis het boekenweekgeschenk 3PAK afhalen bij boekhandel of bieb!

Mocht je nog een tip nodig hebben, ik heb ook een YA boek geschreven 🙂. En als je dat kiest, dan hoor ik natuurlijk graag wat je ervan vond.

Zelf lees ik op het moment ‘Ik Zie Je tussen de Wolken’ van Maren Stoffels. Ik was er in juli mee begonnen, maar kon me er niet op concentreren, vond het wollig of onduidelijk. Toen ben ik er vorige week weer opnieuw in begonnen en vind het nu echt een heel interessant boek. Juist vlot geschreven en intrigerend. Ben benieuwd hoe het eindigt!

Gek is dat, hoe je soms een heel andere ervaring kunt hebben, zelfs in zo’n korte tijd. Heb jij dat ook weleens?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s