Dat was de blogtour!

De blogtour voor ‘Wat Wij Niet Zagen’ is voorbij! Alle recensies heb ik de afgelopen 1,5 week in m’n stories op Instagram gedeeld. En de mooiste vind je daar terug in de hoogtepunten. En wat een mooie zaten erbij. Natuurlijk ook een paar kritische. De kritiek waar ik wat mee kan heb ik ter harte genomen. Andere kritiek leg ik naast me neer. En geloof me, da’s ook een leerproces😉.

Dank aan alle bloggers die meededen!

Hierbij de – naar mijn mening – mooiste uitspraken:

‘Met Rosalie, Pelle, Sara en Est zet van der Laan vier totaal verschillende karakters neer, die ook duidelijk hun eigen stem hebben’ – Joyce (Joyceleestboeken)

‘Door de herkenbaarheid, spanning en verschillende karakters is dit een boek wat veel mensen aan zal spreken’ – Joyce (Joyceleestboeken)

‘Ik vond dat er een heel breekbare schrijfstijl is gebruikt voor dit verhaal, wat ik echt een heel mooi gegeven vond’– Kiana (Belgiumbookshelf)

‘Die uitgesproken spanning, alsof je een speld kan horen vallen in het huisje, is vanaf het begin voelbaar. Al vanaf de eerste pagina’s’ – Paula (BookBreakNL)

‘De stijl van Van der Laan is ook prettig (…) Het vertelplezier spat van de pagina’s af’ – Paula (BookBreakNL)

‘Stiekem hoop ik dat Karin een vervolgdeel gaat schrijven, want mijn interesse is zeker gewekt’ – Sharon (Sharonsbookstagram)

‘De auteur beschrijft in dit verhaal perfect de gevoelens van jongeren die volwassen worden en een andere kijk krijgen op bepaalde dingen’ – Liesbeth (Fairylizzyreads)

‘Het verhaal is heel goed geschreven en zit goed in elkaar. Naarmate je verder leest wordt het steeds duidelijker en meeslepender’ – Liesbeth (Fairylizzyreads)

‘De vier zijn goed aan elkaar gewaagd en maken juist door de verschillen een mooie ontwikkeling door in hun persoonlijke leven en vriendschap’ – Linda (Incrediblybookworm)

‘Het verhaal hangt goed aan elkaar en is knap verweven (…) Het doet je nadenken over vriendschap’ – Linda (Incrediblybookworm).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s