De eerste redactieronde is af

De afgelopen weken zat m’n hoofd vol met van alles. Deadline van m’n manuscript, deadline van m’n freelance opdracht, scholen en bso die weer dichtgingen, waardoor de oudste fulltime thuis was, feestdagenperikelen, minder leuk nieuws van familie. Soms komt alles tegelijk en is het moeilijk focus te houden. Dus moest ik me even afsluiten.
Voor m’n manuscript had ik de eerste redactieronde vanuit de uitgever (voor mezelf is het inmiddels de vierde of de vijfde) en het was een behoorlijk intensieve. De uitgever had heel secuur geredigeerd en commentaar gegeven, wat voor mij in eerste instantie als een berg aanvoelde, maar gaandeweg juist een goed gevoel gaf. Want het gaf me echt het vertrouwen dat het alleen maar beter wordt. Dus met Downton Abbey op de achtergrond is de deadline inmiddels gehaald.
En bijna als een soort toverspreuk ontstond er in één klap weer ruimte zodra ik m’n manuscript had ingeleverd. Inmiddels zijn de feestdagen geweest en de scholen weer open. En gaan we rustig verder met alle planningen. Want volgende maand komt alweer de volgende redactieronde van het manuscript. Ik ga er maar alvast klaar voor zitten ;-).

(Foto van Freepik.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s