It’s my Birthday

Ik ben jarig vandaag. En ik kreeg ’n ontbijt op bed, met croissantjes en sinaasappelsap en kadootjes. Bonbons en ’n boekje over Asterdorp.Asterdorp was een wijk voor “ontoelaatbaren” die in 1927 verrees. Vergelijkbaar met ’t Pauperparadijs. Waar mensen ’n soort heropvoeding kregen en dan toegang tot ’n huis. Alleen scheen t project faliekant te mislukken. Wij wonen niet ver bij Asterdorp vandaan. De woningen zijn in de jaren ’50 gesloopt, maar er is nog wel ’n poort overgebleven. Binnenkort maar eens op zoek naar die poort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s