Happy Kinderboekenweek!

Happy Kinderboekenweek! Ik heb sinds ’n jaar de gewoonte de kids een boek te geven. Want zo’n kinderboekenweek is natuurlijk een mooi excuus om weer boeken te kopen. Ik was alleen even vergeten dat je er een kinderboekenweekgeschenk bij krijgt, dus heb de boeken al van tevoren — en dus te vroeg — besteld. Nu loop ik het geschenk mis, terwijl dat juist het leuke is aan die kinderboekenweek.

De boeken op de foto krijgen de twee draakjes morgen. De bijbelverhalen op verzoek van dochter. Omdat ze kerken altijd zo mooi vindt en benieuwd is naar verhalen van Jezus, Maria en Jofes 😊. De bedtijdverhalen omdat zoon ineens beslist ’n verhaaltje voor ’t slapengaan wil (en ’t weigeren daarvan overigens ook heel goed werkt als dreigement als hij niet meewerkt met ’t tandenpoetsen, maar dat terzijde). Hopelijk zijn ze er blij mee!

Dochter mocht vandaag — in het kader van het thema — als beroep verkleed naar school en koos fotomodel. En opa André hield een praatje over zijn beroep als kinderboekenschrijver. En wat was ze trots 😊.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s