#Steunjeboekhandel

Deze Coronatijden zijn vreemd, soms eenzaam, saai en voor sommigen zelfs verwoestend. Ik bestelde ook altijd mijn boeken op Bol. Gewoon, lekker makkelijk en snel geleverd en dacht er verder niet bij na. Maar toen wees een buurman me op de website van onze boekhandel in de buurt. Sindsdien bestel ik daar m’n boeken. Sowieso een goed idee, want m’n centen geef ik graag uit aan zo’n kleine, gezellige boekhandel met vriendelijk personeel, maar in deze tijden is het zelfs noodzakelijk voor hen om overeind te blijven. Dus: #steunjeboekhandel! Bol verdient al genoeg ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s