Kill your darlings

Vorige week was het grote moment daar: het concept van m’n manuscript is af! En daar istie dan: een verhaal waar ik bijna een jaar aan heb gewerkt en waarvan ik hoop dat het goed genoeg is. Maar dan is nu de periode aangebroken waarin ik in dat kostbare document aan het schrappen ben. Oef, wat is dat soms moeilijk. Alinea’s waar ik van hield, maar die echt niet in het hoofdstuk passen en de vaart eruit halen. Kill your darlings dus. Just like the girl in the picture.

Afbeelding weer van het prachtige @Deviantart van Henryruss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s