Temptation Island 7 – vooral slimme kampvuurbeelden en -opmerkingen

Ik begin inmiddels twee werkelijkheden door elkaar te halen. Nog maar net bekomen van de winst van die verschrikkelijke partij bij de verkiezingen, lijkt het alsof mijn oren zich alleen nog maar focussen op racistische opmerkingen. Want lag het nou aan mij of was Heikki’s opmerking dat de muziek op het junglefeest meer de muziek was van Roger en Morgan zo eentje die op het randje balanceerde?

“Want weinig pittigs viel ons ten deel.

Of misschien was het ook wel een verwoede poging van mij om toch iets sappigs te horen tijdens deze aflevering. Want weinig pittigs viel ons ten deel. Het enige ‘positieve’ is, dat er aardige aanloopjes zijn gemaakt voor een versierpoging en mooie beelden zijn verzameld voor een nieuw kampvuur. Van de vieze praatjes van Ayleen-met-de-vierkante-bril en een Jietse die volgens eigen zeggen niet meer in de friendzone zit en zich in de kamer van Milou weet binnen te dringen, naar een Lizzy die slimme kampvuuropmerkingen maakt over een saaie, stille en niet open Laura.

“Het enige ‘positieve’ is, dat er aardige aanloopjes zijn gemaakt voor een versierpoging en mooie beelden zijn verzameld voor een nieuw kampvuur.

En voor de rest is de grootste gebeurtenis toch wel een plezier makende Roger. Altijd een prettigere kijkervaring bij zo’n programma dan een verveeld en zich niet amuserend persoon of een slapende Morgan. Ik ben sowieso wel fan van Roger. Voor het programma dodelijk saai (hoewel deze aflevering al iets minder), maar als vriendje volgens mij een keeper.

En meer woorden zou ik er best over willen vuilmaken, maar lukt me gewoon echt niet.

Reacties

2 reacties op “Temptation Island 7 – vooral slimme kampvuurbeelden en -opmerkingen”
  1. Steven schreef:

    This iis a great blog

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s