Over

ProfielfotoIk ben Karin van der Laan (1976) en ben freelance redacteur en schrijver. Wat mij drijft zijn mensen. Wat hen beweegt, wat hen inspireert of hoe ze met elkaar of met situaties omgaan. Daarom schrijf ik verhalen. Op dit moment werk ik aan een manuscript voor een Young Adult.

Op m’n website schrijf ik af en toe een blog over datgene wat me nu bezighoudt, zoals schrijven, ouderschap en zaken die me inspireren, bijvoorbeeld series, boeken of een interessant artikel. En soms schrijf ik over entertainment. Observerend, analyserend, nieuwsgierig en met de nodige dosis humor.

Redacteur en contentmanager
Ik werk freelance als (web)redacteur en contentmanager. Hierbij breng ik bijna vijftien jaar ervaring mee bij verschillende organisaties zoals de Hogeschool van Amsterdam, Reed Elsevier en ABN Amro. Ik ben goed in complexe materie en tekst om te zetten in eenvoudige taal en vind het interessant om bij de ontwikkeling van (digitale) communicatiemiddelen altijd te kijken hoe je het makkelijker kan maken voor de gebruiker. Meer informatie vind je op mijn Linkedin profiel.

Ik woon in Amsterdam in het mooiste straatje van de stad met vriend, dochter en zoon.